ed

Wednesday, July 22, 2015

Tilgang mellom å tjene penger til du mottar for kortet ditt

Det kan fort bli trangt i økonomien når alle regningene skal betales. Med det rette kortet, og gode rutiner for bruk, kan du få balanse i økonomien frem til du har penger til å betale. Med Gebyrfri Visa får du tilgang til nettbanken kun én bankvirkedag etter godkjenning av søknaden.

Men hva betyr dette for økonomien din? Når du betaler regninger med kredittkort er det kreditten på kortet som finansierer kjøpet, og du mottar en oversiktlig faktura i etterkant.

Med Gebyrfri Visa har du tilgang til nettbanken i løpet av én bankvirkedag, etter godkjent søknad. Og det kan komme godt med når det er mange regninger å betale. Kredittkort er en trygghet ved svingninger i økonomien, og når du ønsker å nedbetale over tid.

Ønsker du å fordele betalingen utover flere måneder, er Gebyrfri Visa et fleksibelt kort. Så lenge du hver måned betaler minimumsbeløpet på 3 % av utestående saldo, minimum 300 kroner, kan du tilpasse innbetalingen etter din personlige økonomi. Den effektive renten er 23, 41 % *.

Med Gebyrfri Visa er søkeprosessen rask, enkel og trygg. Du vil ved godkjent søknad få tilgang til nettbanken etter kun én bankvirkedag, hvis du legitimerer deg med BankID. Så selv om kortet ikke har kommet frem i posten enda, har du tilgang til å betale regninger og overføre penger i nettbanken.

No comments:

Post a Comment