ed

Saturday, June 13, 2015

Stor kontrakt for Cubility

Sikrer seg oppdrag på Johan Sverdrup. 
– Vi er glade for at Cubility og vår MudCube-løsning kommer til å spille en så viktig rolle på et av de viktigste industriprosjektene i Norge i løpet av de neste 50 årene. Kontrakten viser at norske selskaper er konkurransedyktige i et krevende marked, sier Cubilitys konsernsjef Even Gjesdal til offshore.no.
Renser boreslam
Selskapet har inngått kontrakt med Statoil og skal levere sin MudCube-løsning til Johan-Sverdrup-feltet. Teknologien brukes til å rense boreslam.
– Behovet for å forbedre driftseffektiviteten, overvåke bunnlinjen, og holde seg til strenge miljø- og HMS-kontroller har aldri vært viktigere i boreoperasjoner enn i dag. På alle punkter kan Cubility og MudCube levere.
Kontraktsverdien er ikke oppgitt, men er i følge selskapet er det snakk om en betydelig «prestisjekontrakt».
Gode tider 
Cubility merker lite til nedgangstidene i bransjen. Tvert i mot er ordretilgangen økende både i og utenfor Norge.
– Vi reigstrerer at markedet er mer ruglete nå. Men vi ligger foran forretningsplanen vår i andre geografier. Produktet vårt er globalt, og Cubility leverer framtidsrettet teknologi, sier Gjesdal.
Cubility har utviklet et nytt prinsipp for rensing av boreslam. Bedriften holder til utenfor Sandnes i Rogaland, der de i samarbeid med Statoil har bygget et fullskala operasjonssenter for testing av borevæsker og teknologi. Cubility har også kontorer i London og Houston.

No comments:

Post a Comment