ed

Saturday, June 13, 2015

Husk ferie

En hovedregel for deg som skal på ferie, er at du bør bruke kredittkortet både til å betale selve turen med, og til å handle med. Nå kan du dessuten få en enda bedre start på ferien; som ny kunde får du kortet fylt opp med 100 kroner.***

Med kredittkortet Gebyrfri Visa har du tilgang til 29 millioner brukersteder over hele verden. Du kan også ta ut kontanter gebyrfritt i nesten en million minibanker verden over, hvilket gir deg stor fleksibilitet på reiser. Du har alltid inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse.

Med Gebyrfri Visa sparer du penger, kortet ikke har noen gebyrer og kan ta ut mindre beløp om gangen. På denne måten slipper du både å bære rundt på mye kontanter, eller å komme hjem med ubenyttet valuta.

Med Gebyrfri Visa er det enkelt og greit å holde styringen på ferieforbruket. På reisen kan du sjekke saldo på nett eller mobil hele døgnet. I etterkant av reisen kan du sjekke kjøpene dine enten på nettsaldo eller faktura mot kvitteringene dine før du betaler regningen. I motsetning til om du bruker bankkortet ditt. Da trekkes kjøpene direkte fra kontoen din.

Reiseforsikring inkludert
Med Gebyrfri Visa får du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Da slipper du å tenke på dette hver gang du skal på tur. Betaler du minimum 50 % av reisens transportkostnader med kortet, bli forsikring automatisk aktivert. Forsikringen gjelder deg selv og et reisefølge på inntil tre personer.

Dersom du er uheldig og mister eller blir frastjålet kortet ditt på ferie i utlandet, og har behov for penger kan du få hjelp med et nødkort eller nødkontanter, kostnadsfritt.

Og husk at søker du nå, får du kortet fylt med 100 kroner.

No comments:

Post a Comment