ed

Saturday, June 6, 2015

Få inn mer penger til turen

Nordmenn elsker å reise. Vi dagdrømmer om sol og sommer, pakker kofferten i god tid og gleder oss til å skape nye minner. Men hva gjør du hvis ting ikke går som planlagt, og du plutselig befinner deg i en situasjon som ikke var medregnet i feriebudsjettet?

Med Gebyrfri Visa fra Santander har du en buffer i bakhånd som du kan benytte deg av når du virkelig trenger det. Økonomiekspertene råder ofte til å bruke kredittkort på tur, og det er ikke uten grunn.

Handlekraft og trygghet på tur
Bruker du kredittkort slipper du nemlig å belaste brukskontoen din dersom du plutselig står ovenfor en uforutsett utgift. Husk å alltid ha tilgjengelig kreditt på kortet spesielt i feriesesongen. Da stiller du mye sterkere hvis ferien ikke går helt som planlagt. Gebyrfri Visa gir deg handlekraft og trygghet på tur.å da lurer du kanskje på hvor stor kredittgrense du kan få? Kredittgrensen på kortet du får utstedt er basert på din personlige inntekt og alder på det tidspunktet du søker. Du kan betale tilbake det du har brukt når du har penger på konto, og du bestemmer selv om du vil betale minstebeløp eller alt på en gang. Fleksibelt og
Ha oversikt over forbruketHar du grei oversikt over egen økonomi og ser verdien av å ha tilgang til ekstra midler, kan Gebyrfri Visa være et godt valg for deg og ditt reisefølge.
Sommeren er rett rundt hjørnet, og for mange er ferieplanleggingen godt i gang allerede. Bestill flybillett, ta på deg den beste stråhatten og sørg for å alltid ha med deg Gebyrfri Visa i lommen sammen med passet. Da har du full kontroll og er klar til take off.

No comments:

Post a Comment