ed

Wednesday, October 22, 2014

Få inn mer penger til turenNordmenn elsker å reise. Vi dagdrømmer om sol og sommer, pakker kofferten i god tid og gleder oss til å skape nye minner. Men hva gjør du hvis ting ikke går som planlagt, og du plutselig befinner deg i en situasjon som ikke var medregnet i feriebudsjettet?

Med Gebyrfri Visa fra Santander har du en buffer i bakhånd som du kan benytte deg av når du virkelig trenger det. Økonomiekspertene råder ofte til å bruke kredittkort på tur, og det er ikke uten grunn.

Handlekraft og trygghet på tur
Bruker du kredittkort slipper du nemlig å belaste brukskontoen din dersom du plutselig står ovenfor en uforutsett utgift. Husk å alltid ha tilgjengelig kreditt på kortet spesielt i feriesesongen. Da stiller du mye sterkere hvis ferien ikke går helt som planlagt. Gebyrfri Visa gir deg handlekraft og trygghet på tur.

Så da lurer du kanskje på hvor stor kredittgrense du kan få? Kredittgrensen på kortet du får utstedt er basert på din personlige inntekt og alder på det tidspunktet du søker. Du kan betale tilbake det du har brukt når du har penger på konto, og du bestemmer selv om du vil betale minstebeløp eller alt på en gang. Fleksibelt og 

No comments:

Post a Comment