ed

Friday, October 3, 2014

Kredittkort med ingen gebyr

Er du redd for at det kan gjemme seg skjulte gebyrer og renter i tilknytning til kredittkortet ditt? Da gjelder det å velge riktig kort, og å bruke det på rett måte. Med Gebyrfri Visa får du et 100% gebyrfritt kredittkort.

Kjøp av varer og tjenester er helt gebyrfritt og du trenger ikke betale årsgebyr, fakturagebyr og lignende. Hvis du velger å betale hele beløpet på fakturaen din en gang i måneden, påløper heller ingen renter.

Dette gjelder altså kun for varekjøp. Kortet kan også benyttes til gebyrfrie kontantuttak og regningsbetaling, men da påløper renter fra den dagen du belaster kortet.

Hvordan kan Santander tilby et kredittkort med såpass gode betingelser? Det er fordi banken har en stor kundegruppe med ulike brukervaner. Noen velger å utsette deler av betalingen sin noen måneder og dermed får banken renteinntekter.

50 dagers betalingsutsettelse helt uten renter
Med Gebyrfri Visa er du ikke avhengig av å trekke beløp direkte fra din egen bankkonto for å dekke kjøp samme dag.

For eksempel kan du kjøpe deg ny vaskemaskin samme dag som den gamle blir ødelagt, og betale for den inntil 50 dager senere når fakturaen på kortet forfaller. Uten å ha betalt renter på beløpet i mellomtiden.

Fakturadato er den første dagen i måneden og i tillegg får du 20 dagers betalingsfrist fra fakturadatoen. Dette gir inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Om du velger å fordele betalingen over flere måneder, er den effektive renten på 23.41 %*.

No comments:

Post a Comment